Vinterferien

Jeg liker vinterferien. Egentlig liker jeg alle feriene. Fordi i en stund blir det ringeklokken helt stille og det blir mindre stress hos meg. Nå får jeg litt lengre å bli i senga. Noen ganger blir det veldig lengre enn dere kan ha tro!! For eksempel blir det fram til kl. 12 eller 13.00. Men jeg må si at dette er ikke latskap. Det er bare at jeg ønsker å ta med ro, eller starte dagen på helt annen måte enn jeg pleier å gjøre. Jeg tenker ikke så mye på hva som skal skje med dagen min og derfor tar jeg med ro, leser bøker, drikker kaffe i senga og sjekker facebook og e- mailene mine.
Senga mi som et bibliotek
I det siste har jeg lest ca 10 - 12 barna-faktabøker. Nå holder jeg på med å lese en fortelling om BIRKEBEINERNES PRINS: Håkon Håkonsson og kampen om tronen. Boken er skrevet av Cecilie Winger. Jeg synes at det er fint at man lærer mye om historien om våre nye land. Særlig jeg som jobber som en lærer må vite enda mer om Norges historie.

I tillegg har jeg også mye andre ting som må gjøres i senga!! Gjøre lekser og oppgaver er en av dem. Siden februar i år, startet jeg på et språkkurs. Kurset heter “ BLI SUPERGOD I NORSK GRAMMATIKK”. Som ser dere, er målet med kurset en ting: Vi skal bli supergode i Norsk. Og jeg må innrømmet at dette kurset var en av viktigste og nyttigste planene i mitt liv. Først og fremst har gitt meg motivasjon og ikke minst selvtillit til å skrive på norsk.
Og jeg startet med å skrive en dagbok på norsk.

Kommentarer